– Jeg håper på å bli like tøff som jeg en gang var, sier Tone Damli Aaberge om hvorfor hun stiller opp i tredje runde med «Kompani Lauritzen.

Artisten Ruben fastslår: – Jeg tror jeg har hatt det for komfortabelt for lenge, så nå vil jeg kjenne litt på det å være utenfor komfortsonen.

Milliardærdatter

Snowboarderen Daniel Franck «ser på dette som et kunstprosjekt»:

– De fleste mennesker i den vestlige verden er bortskjemte skapninger, og vi må nesten oppsøke utryggheten for å kjenne at vi lever. I ubehaget ligger det mengder med utvikling.

Emilie Anker Stordalen, Petter Stordalens datter og prosjektleder i Choice, har gått på kostskole i England og liker programkonseptet med å utsette deltakerne for tøffe prøvelser samtidig som de skal bygge hverandre opp og lære verdien av å jobbe bedre i team.

Kommer til våren

– Jeg har også en forventning om at det kommer til å bli tøft, så jeg håper å få utfordret meg selv både fysisk og psykisk.

De øvrige deltakerne er Dennis Siva Lie, Marius Skjelbæk, Espen P.A. Lervaag, Rikke-Mari Isaksen, Lydia Gieselmann, Emilie Mehl, Daniel Kvammen, Emilie Nereng, Mayoo Indiran og Jan Tore Kjær.

Tredje sesong blir å se til våren og for tiden under innspilling, melder TV 2.