Trd.by gjenga tidligere tirsdag innholdet i en VG-artikkel, som sa at en tidligere realitydeltaker skal ha sjekket inn på Britannia en rekke ganger for å lage innhold til Onlyfans-kontoen sin.

Deriblant ble det skrevet at realitydeltakeren hadde spilt inn en sexvideo i hotellets signatursuite, Colonialmajoren.

– Dette viser seg å være helt feil. Videoen er IKKE innspilt hos Britannia, skriver hotelldirektør Mikael Forselius i en e-post til Trd.by.

Hotellet har vært i kontakt med realitydeltakeren som er omtalt og fått bekreftet dette, skriver han.

Mikael Forselius er direktør for svært anerkjente Britannia Hotel i Trondheim, og sier de ikke vil forbindes med virksomheten som skal ha skjedd ved et av deres hotellrom. Foto: Håvard Jensen

Britannia-logo

Britannia Hotel tok sterk avstand fra virksomheten som da ble påstått av avisen å ha skjedd på hotellet.

Tidligere tirsdag sa Forselius dette til VG:

– Britannia Hotel ønsker å presisere at vi ikke har vært involvert i dette, og heller ikke godkjenner bruk av vår merkevare for markedsføring av annen næringsvirksomhet uten vårt samtykke, skrev hotelldirektør Mikael Forselius, som gjentok det samme i en e-post til Trd.by.

På det tidspunktet var ikke hotellet kjent med hvem den tidligere realitydeltageren var.

– Britannia har ikke full oversikt over hva som her har skjedd, herunder i hvilken grad Britannias navn/merkevare er trukket inn, skrev Forselius i e-posten til Trd.by.

VG skrev at Britannia-logoen kunne ses på putetrekket i en av hennes nylig publiserte billedserier. I samme serie er det også et gullbelagt badekar, som er å finne i hotellets signatursuite, Colonialmajoren, ifølge avisen.

Et badekar som dette skal være synlig i en billedserie lagt ut på Onlyfans av den tidligere realitydeltageren, ifølge VG. Foto: Kim Nygård

I samme anledning reklamerer realitydeltageren for hennes «lengste sexvideo noensinne». Det er denne som først ble påstått at ble spilt inn på Britannia.

Hotellet har ingen ønsker om å bli forbundet med dette, skrev Forselius.

– Ved leie av våre rom/suiter skal de benyttes til det avtalte formål, og her kan det ha skjedd aktivitet som ledd i næringsvirksomhet som ikke er i samsvar med dette.

Onlyfans-debatt

Den senere tiden har debatten rundt bruken av Onlyfans – og det å promotere kontoene på Instagram – vært synlig i mediene. Forbrukertilsynet sier at praksisen kan være ulovlig.

Trd.by har tidligere også skrevet om trøndere som bruker Onlyfans til å dele og selge erotisk innhold, som Jannicke (22).