Einar Gilberg skulle gjennomføre en verdensrekord i knebøy på TV-programmet Norske Talenter, men han glemte å fortelle en liten detalj før han kom på scenen.

Han stilte nemlig opp splitter naken på scenen og tok 240 kilo i knebøy foran dommerpanelet, som består av blant annet av medtrønder Bjarne Brøndbo, Mia Gundersen og Linn Skåber. Du kan se stuntet og reaksjonene i videoen øverst i saken.

- Reaksjonen fra publikum og dommerne var fantastisk morsom, sier hovedpersonen selv.

Lik trd.by på Facebook

Nervøs for å snakke

Selv om dommerne var intetanende om naken-stuntet, så var produsentene klar over at Gilberg skulle stille opp uten en tråd på kroppen.

- Det var produksjonsselskapet som lurte på om jeg ville stille opp. Jeg har gjort et lignende stunt i 2009, og det hadde de snappet opp, forteller Gilberg.

Mange hadde kviet seg for å stille opp naken på en scene foran flere tusen TV-seere, men det var ikke det som plaget ham mest før innspillingen.

- Jeg var mest nervøs på om jeg klarte å snakke foran så mange mennesker. Det gikk heldigvis veldig bra. Jeg kunne ha fortsatt å prate helt frem til i dag, sier Gilberg.

- Null problem

Det å løfte over 200 kilo i Adams drakt foran hele det norske folk var det enkleste for Gilberg.

- Det er ikke akkurat dagligdags for meg, men det gjør meg ingenting å stille opp naken på TV. Jeg liker å lage litt liv og show, sier Gilberg.

- Holdt det til en plass videre i programmet?

- Det har jeg ikke lov til å si. Dere får heller følge med på TV-skjermen, sier Gilberg.

Norske Talenter starter høstens sesong på TV tirsdag kveld.