– Jeg tror jeg er klar. Det har vært en så stor faktor i deler av livet mitt, men det er som å gå ut av videregående skole, det er som russetiden, sier Millie Bobby Brown til Women's Wear Daily.

– Du er klar til å gå videre for å blomstre og trives, og du er takknemlig for den tiden du har hatt. Men det er på tide å skape ditt eget budskap og leve ditt eget liv, lyder det fra Millie Bobby Brown – som pådro seg stjernestatus etter innsatsen som Eleven.

Nå forbereder skuespilleren seg til å slippe debutromanen «Nineteen Steps» i september. Det er en historisk skildring basert på hennes familiehistorie.

Millie Bobby Brown er klar for å gå videre etter «Stranger Things». Nå romandebuterer hun snart. Foto: AP

Ifølge Los Angeles Times foregår handlingen i London under andre verdenskrig, på østkanten i Bethnal Green. Der strever 18 år gamle Nellie Morris, som jobber som assistent på ordførerens kontor, med å opprettholde normalitet i krigstiden.

Hun planlegger også bryllupet med Jake Bongiovi, røper hun i intervjuet.

– Det er så gøy og en spennende tid i livet mitt.

«Stranger Things» vil rundes av etter sesong fem, bekjentgjorde brødreduoen som skapte serien og var showrunnere for den, Matt og Ross Duffer. Produksjonen har imidlertid stoppet opp som resultat av Hollywood-streiken.