Også Juno Temple og Jennifer Jason Leigh rykker inn i femte sesong av TV-serien, som bygger løselig på Coen-brødrenes langfilm av samme navn fra 1996. Hittil er den nominert til 55 Emmy-priser, og har vunnet seks av dem.

«Fargo»-serien, som Noah Hawley står bak både som serieskaper og regissør, bytter utseende og skuespillere for hver ny sesong, og er lagt til ulike år:

Eneren foregikk i 2006 og bød på Martin Freeman og Billy Bob Thornton, mens toeren med Kirsten Dunst utspilte seg i 1979. Når Ewan McGregor rykket inn i tredje sesong, var handlingen lagt til 2010, mens fireren med Chris Rock var lagt helt tilbake til 1950-tallets Kansas City.

I femte sesong tas TV-titterne med til 2019, og spør ifølge Variety om «når er en kidnapping en kidnapping, og hva om din kone ikke er din?».

Jon Hamm, mest kjent for gjennombruddsrollen i «Mad Men», er for tiden å se som sjefen til Tom Cruise i «Top Gun: Maverick». Nå rykker han inn i rollen som Roy.

Det britiske stjerneskuddet Juno Temple spiller Dot. Temple er for tiden å se i seriene «Ted Lasso» og «The Offer». Jennifer Jason Leigh får rollen som Lorraine, etter blant annet å ha plukket opp Oscar-nominasjon for innsatsen i Tarantinos «The Hateful Eight».