Det er svenske Medieakademin som ved hvert årsskifte publiserer lister over hvilke innlegg, skrevet på svensk, som har fått flest retweets, sitat-tweeter og likermarkeringer på den sosiale medieplattformen.

Og i 2022 gikk topplasseringen til en anonym konto, som i sin biografitekst utlover «randoms trams & allvar». Vedkommende som står bak har delt et sammenklippet videocollage – tatt fra norske David Rolandsen Berg sin Tiktok-konto.

Klippet viser en parade av akrobatiske bevegelser på en hengemyr, delt med teksten «menn som gjør mandige saker». Det er sett over 17 millioner ganger på Twitter, og har fått 43.000 reaksjoner. Det er nok til å sende det rett til den svenske Twitter-toppen, ifølge SVT.

Men tallet blekner jevnført med det originalen oppnådde på Tiktok:

David Rolandsen Bergs myrakrobatikk har til nå over 151 millioner visninger etter at videoen gikk viralt. Det tok ham til den norske TikTok-toppen i 2022, har NTB tidligere omtalt.

– Det er jo veldig artig at en så enkel ting som og kaste seg rundt i myra kan være så underholdende for andre, sa Rolandsen Berg til VG om suksessen til myrvideoen.