Denne uken er TV 2-sportens Samantha Skogrand (26) denne uken aktuell i «4-stjerners middag» på TVNorge. Til Se og Hør så avslører hun både at hun er stolt av seg selv for å delta, men innrømmer samtidig at kjæreste og flere ganger verdensmester i skiskyting, Emil Hegle Svendsen faktisk er flinkere ved middagsgrytene.

Følg trd.by på Facebook

- Ja, Emil er veldig flink til å lage mat. Det er bare så synd at han som regel er ute og reiser. Derfor må jeg stort sett lage mat til meg selv, forteller Samantha til Se og Hør.

Hun forteller også at det er bifftacoen hans hun virkelig liker, men sier han også er veldig flink til å lage pastaretter.

Emil selv har som kjent slitt i sporet denne sesongen. Svendsen har levert jevnt gode resultater i verdenscupen, men har så langt til gode å stå øverst på seierspallen. Blant annet har han stått over verdenscuprenn i USA for å lade opp til VM på hjemmebane i Holmenkollen.

Samantha selv opplevde som anker i TV2-sporten at det ble stilt spørsmål ved hennes rolle, siden kjæresten var og er en så høyt profilert idrettsutøver, som jo ble regelmessig omtalt i de samme sportssendingene.

- Det var ganske flaut, jeg var ikke forberedt på at det ville bli såpass voldsomt. Men oppstyret gikk heldigvis fort over. Det var ingen optimal jobbsituasjon, men jeg synes TV 2 løste ting på en fin måte, sier Skogrand ifølge Se og Hør.

SUNNIVA BLE DUMPET PÅ TV: har fortsatt kontakt med «Jakten»-Ruben