«Agent Elvis» blir å se på Netflix , som akkurat har sluppet traileren til animasjonsserien – som fikk grønt lys tilbake i 2019. Premieren står i mars, ifølge Variety.

Om handlingen heter det: «Elvis Presley bytter buksedressen mot en jetpack når myndighetene i all hemmelighet tar ham inn i et hemmelig spionprogram for å kjempe mot de mørke kreftene som truer landet han elsker – samtidig som han beholder dagjobben som Kongen av rock'n'roll».

«Agent Elvis» blir å se i mars på Netflix, og regnes som en animasjonsserie for voksne. Foto: Netflix

Priscilla Presley var med på å skape serien sammen med John Eddie, og er om bord som medprodusent. Elvis-enken uttalte da animasjonsplanene ble kjent:

– Fra Elvis var guttunge drømte han alltid om å være en superhelt som bekjempet kriminalitet og reddet verden! «Agent King» lar ham gjøre akkurat det, lød det fra Elvis-enken. Senere later det til at Netflix har skiftet navn på serien.

De første 17 timene etter at strømmetjenesten la ut traileren på YouTube, hadde den over 102.000 visninger.

Det berømte bildet av president Nixon og Elvis Presley da de møttes i det ovale kontoret i Det hvite hus i 1970. Der ble Elvis utnevnt til æresagent. Foto: TT / NTB

Bak «Agent Elvis» står Sony Pictures, som laget «Spider-Man: Across the Spider-Verse»-animasjonen. Såkalt showrunner og hovedforfatter er Mike Arnold, som skapte «Archer».

Elvis Presley samlet på politiskilt og hadde i 1970 et berømmelig møte med daværende president Richard Nixon i Det hvite hus fordi han ønsket å bli utnevnt til «Federal Agent at Large». Han fikk et skilt fra narkotikapolitiet og ble utnevnt til spesialrådgiver. Priscilla Presley skal også ha vært med på møtet.