Fra å ha skrivekontor i en hustrailer, har de nå rykket inn i større kontorer etter at den fem måneder lange streiken er over.

Oppgraderingen skyldes muligens at «Fire Country» endte 2022-23-sesongen som den mest sette, nye TV-serien, skriver Deadline. Det er CBS som står bak «Fire Country», som her på berget er å se på TV 2 Play.

Handlingen skrives frem av et lag på 11, under ledelse av showrunner Tia Napolitano og produsentene Joan Rater og Tony Phelan. De to var også med på å skape serien sammen med Max Thieriot – som spiller den ustyrlige brannmannen Bode.

– Jeg tror vi alle er litt «kan vi fremdeles gjøre dette», sier Rater til bransjenettstedet, men trekker frem at de er uthvilte og har hatt opplevelser i livet.

– Helt ærlig så er ikke sesong 2 noen fortsettelse av sesong 1. Det er neste kapittel, og det at vi har hatt en pause fra sesong 1 gjør at vi er klare til å komme tilbake enda sterkere – og sjokkere alle fra det sekundet episodene begynner å sendes, sier Napolitano.

Også manusforfatterne bak serier som «Grey's Anatomy», «9-1-1», «NCIS», «Abbott» og «Yellowjackets» rykket inn og begynte å arbeide mandag. Men fremdeles er stjernene som skal spille handlingen de skriver frem, i streik.