«Succession»-stjernen Fisher Stevens er regissør for dokumentaren «Beckham», og sier til The Independent at han trodde David Beckham var «en grunn person uten så mye å si». Men etter mer enn 30 intervjutimer tilbragt i selskap med superstjernen skiftet Stevens mening:

– Jeg følte det som om jeg var terapeuten til David Beckham, sier han til avisen.

En ung David Beckham. Foto: Netflix

For fotballstjernen og kjendisen hadde mye på hjertet, viste det seg. Han snakker åpent om det meste, så lenge det er innenfor komfortsonen, ifølge Independent-anmelderen - som mener dokumentaren blir «for koselig».

Et liv foran kamera: David Beckham og fru Victoria Beckham med f.v. Mia Regan, Romeo Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, Brooklyn Peltz Beckham og Nicola Peltz Beckham, her på "Beckham"-premiere i London. Foto: Netflix

Samtidig trekkes det frem på den positive siden at «Beckham» gir et interessant innblikk i hvordan et kjendisvaremerke blir til, og lar seerne møte mange fotballstorheter.

David Beckham-dokumentaren i fire deler er å se på Netflix. Foto: Handout

Variety skriver at årsaken til at Fisher Stevens ble tilbudt regijobben, er en vennetjeneste fra Leonardo DiCaprio. Stevens regisserte den DiCaprio-produserte klimakrisefilmen «The Flood» i 2016. Det var da kompisene DiCaprio og Beckham tilbragte tid sammen at fotballstjernen fortalte at han lette etter en regissør for sin dokumentar.

– Leo foreslo meg, sier Stevens, og forteller at det var DiCaprios kontor som ringte og tilbød ham jobben. Han røper også at han spurte Beckham hvorfor han ville grave i fortiden med dokumentaren, og hva svaret ble:

– Han sa han ønsket å fortelle sin historie før noen andre gjorde det.