Torsdag har vært preget av etterlengtet godvær og høye temperaturer, og det kan se ut til at det ble i overkant varmt for de ansatte på Kilroys kontorer i Olav Tryggvasonsgate. De kastet like gjerne klærne og kjørte på med "topless thursday".

- Det har ikke vært så mange her i dag fordi det er så fint vær, og litt moro må vi ha det, forteller Malene Kleive, reisespesialist i Kilroy.

Feirer sola

Sammen med kollegaene Jørn Bjørn Augestad, Siw-Lena Knudsen og Silje Kristin Hammertrø måtte klærne på overkroppen vike for underholdningen sin del.

- Vi kaller det topless thursday, men må innrømme at dette er første torsdagen vi har gjort det. Første gang overhodet, sier Kleive lattermildt.

Og grunnen til påfunnet?

- Vi feirer at det er godt vær, og vi liker å ha det gøy på jobb! I tillegg er det jo varmt her inne når sola står på, så hvorfor ikke, sier Kleive.

Trolig ingen trend

Det virker dog ikke som dette er en trend som har spredt seg til andre reisebyrå i byen. Hos Via Travel er de ansatte fortsatt godt påkledde.

- Toppløs, sier du? Det var et morsomt påfunn, men her er det dårlig med det, forteller Ann Mari Hilde hos Via Travel, når trd.by ringer for å høre.

- Vi er riktignok bare damer her, så det hadde kanskje ikke gjort noe. Vi har hatt en travel dag, så vi får helle lette på bekledningen etter jobb. Men hvem vet, kanskje vi trår til med topless thursday en dag vi også, sier Hilde.

Lik trd.by på Facebook