Sesong tre av Henriette Steenstrups kritikerroste dramaserie «Pørni» lander dermed i utbudet til Viaplay første søndag i advent, og traileren er allerede klar.

Om handlingen i denne nye runden, heter det: «Det nærmer seg jul hos Middelthon-familien, og Pørni jobber hardt for å holde på juletradisjonene – ett år etter søsteren Anne gikk bort. Familien, derimot, har andre planer». Det heter videre at «Pørni kjenner seg mer ensom enn noen gang».

– Pørni vil så inderlig at det skal være «same procedure as every year», men hun finner ut at det ikke er så enkelt å knekke nøtter og late som ingenting mens alle de hun er mest glad i har andre planer, sier Steenstrup via pressemeldingen.

Siden Steenstrups hverdagsdrama ble lansert på Viaplay i fjor, har serien blitt en stor seerhit – som også har hentet hjem en rekke priser.

– Nå som så mange har rukket å bli glad i Pørni-gjengen syns vi var passende med en ny sesong som førjulsgave til alle Pørni-fans, sier Viaplays norske dramasjef, Tanya Nanette Badendyck.

Viaplay-serien er skapt av Henriette Steenstrup og produseres av Ida Håndlykken Kvernstrøm, Bård Fjulsrud og Ingvild Daae for Monster. Tanya Nanette Badendyck er ansvarlig produsent for Viaplay Group.

Den nye sesongen består av seks episoder, og de første to slippes søndag 27. november. Deretter kommer to nye episoder i uken de to påfølgende søndagene.