Den psykologiske thrilleren regissert av Olivia Wilde fikk dermed litt over seks ukers kinovisning før den meldte overgang til TV-skjermene, melder Variety.

På rollelisten står foruten Harry Styles og Wilde selv også Chris Pine, Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons og Ari’el Stachel.

Handlingen er lagt til 1950-tallets USA, der Alice, spilt av Florence Pugh, og Jack, spilt av Harry Styles, bor i den eksperimentelle firmabyen Victory der mennene jobber for et topphemmelig prosjekt. Men så sprekker den idylliske fasaden så smått, og da blir spørsmålet hvor mye Alice er villig til å miste for å avsløre hva som egentlig foregår i paradiset, heter det om handlingen.

Harry Styles poserer under Los Angeles-premieren for «My Policeman» tirsdag. Fra 4. november blir den å se på strømmetjenesten Prime Video. Foto: AP

«Don't Worry Darling» skapte mange overskrifter før premieren. Blant annet ryktes det at Wilde og Pugh angivelig kranglet på filmsettet. Shia LaBeouf fikk sparken, men lekket en video av Wilde som forsøkte å få ham tilbake – til tross for at Pugh ikke ønsket å jobbe med ham. Da filmen hadde premiere under filmfestivalen i Venezia, hevdet tabloidene at Styles spyttet på Pine – noe begge parter benektet skjedde.

Filmen ble lunkent mottatt av anmelderne, og skåret bare 38 prosent på Rotten Tomatoes-nettstedet – mot en atskillig bedre publikumsscore på 74 prosent. Her til lands er «Don't Worry Darling» sett av nær 35.000 kinogjengere etter premieren 23. september.

Snart blir Styles å se også på en annen strømmetjeneste i filmen «My Policeman», som vises på Amazons strømmetjeneste Prime Video fra 4. november.