Det er strømmetjenesten SkyShowtime som nå har meldt at de begynner å sende nye «Frasier» i november. Men allerede 12. oktober har serien premiere i USA.

Den nye serien har fremdeles Kelsey Grammer i hovedrollen som den nevrotiske psykiateren Frasier Crane, selv om stort sett de fleste andre originalskuespillerne er byttet ut.

Rollekarakteren dukket først opp i tredje sesong av serien «Cheers» på 1980-tallet, og fikk sin egen spinoffserie i 1993. Det ble 11 sesonger frem til 2004, og stor suksess. Mens «Cheers» foregikk i en bar i Boston, flyttet Frasier Crane til Seattle i sin egen serie. Når han nå vender tilbake, er handlingen tilbake i Boston.

«Her møter han nye utfordringer, danner nye relasjoner og håper å få en gammel drøm eller to til å gå i oppfyllelse», heter det fra SkyShowtime om hva som er i vente.

Dette kommer også

* SkyShowtime kan by på septemberpremierer på filmen «Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves» og seriene «Poker Face» og «Kodenavn: Annika».

* I oktober dukker realityen «The Family Stallone» opp, sammen med «Special Ops: Lioness» og spanske «Fleeting Lies», mens november foruten «Frasier» byr på dramaseriene «Dreamland» og «Renfield» – med Nicolas Cage som Dracula.

* I desember følger Taylor Sheridan-serien «Lawmen: Bass Reeves» og filmene «The Super Mario Bros. Movie» og «Transformers: Rise of the Beasts».