Nå har Netflix akkurat delt den første offisielle traileren for «Reptile», som har premiere 6. oktober. Der spiller Benicio del Toro etterforskeren Tom Nichols, som prøver å finne sannheten bak drapet på en ung eiendomsmegler.

Fire personer er mistenkt – og en av dem er altså Justin Timberlakes rollekarakter Will Grady. Som var drapsofferets samboer.

– Jeg liker uforutsigbarheten, sier del Toro ifølge Hollywood Reporter om manuset til filmen. Det samme gjør Timberlake, som sier det føltes som «en god spenningsroman som man ønsket å vite slutten på så raskt som mulig». Om sin rolle uttaler musikeren og skuespilleren:

– Jeg likte ideen om å spille en karakter som hele tiden må reagere på alt det uforutsigbare som kastes mot ham.

Justin Timberlake mistenkes for partnerdrap i Netflix nye «Reptile»-film. Etterforsker er Benicio del Toro. Foto: Skjermdump: Netflix / YouTube

I en scene i traileren forhøres Timberlake av del Toro. Ifølge Netflix' egen omtale av hva som er i vente, er «ingenting slik det ser ut, og etterforskeren må begynne å se på illusjonene om sitt eget liv».

Alicia Silverstone spiller Benicio del Toros kone i filmen, som hjelper ham med å løse saken. Sist de spilte mot hverandre, var i «Excess Baggage» – der hun spilte en rik jente som kidnappes av del Toros rollekarakter.