Begynner vinterdepresjonene å slå inn? Da er det lov å kose seg, og da synes vi at et kinobesøk passer perfekt!

Følg trd.by på Facebook

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Vi elsker Harry Potter-universet, og når spin off-filmen inntar kinolerretet må vi selvfølgelig få med oss den. Fantastic beasts and where to find them handler om forfatteren og magizoologen Salamander Fisle og hans fabelaktige reiser for å oppdage magiske dyr. Handlingen foregår i New Yorks hemmelige magikermiljø, hele 70 år før Harry Potter leser boken hans på Galtvort, skriver Filmweb.

Premiere: 16. november

Allied

Brad Pitt er med i filmen, det sier sitt. I denne romantiske dramathrilleren spiller Pitt mot Marion Cotillard og handlingen utspiller seg i 1942. En spion forelsker seg i en fransk agent under et farlig oppdrag i Casablanca. Men etter at de er gift, får han vite at hun kanskje ikke er den hun har utgitt seg for å være, skriver Filmweb.

Premiere: 25. november

Doctor Strange

Vi elsker Marvel! Og nå kommer den nye "Doctor Strange", historien om den verdensberømte nevrokirurgen Dr. Stephen Strange. Livet hans endres for alltid etter at en forferdelig bilulykke gjør det umulig for han å bruke hendene, skriver Filmweb. Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch og Tilda Swinton er blant skuespillerne i filmen.

Premiere: 4. november

Bad Santa 2

Hva med å lade opp til jul med en skikkelig komedie? Christina Hendricks og Billy Bob Thornton spiller i filmen om den slemme julenissen Willie Stokes. Han er tilbake med mer løgn, bedrag, væpnet ran og bannskap. "God" jul.

Premiere: 25. november

Lyst til å ta en quiz? Kjenner du igjen disse trønderske kjendisene?