Dokumentarserien strømmes på SkyShowtime fra 2. oktober, og lar seerne møte «Expendables 4»-aktuelle Sylvester Stallone, kona Jennifer Flavin Stallone og døtrene Sophia, Sistine og Scarlet.

Etter at de første to episodene legges ut samlet, blir det nye episoder hver mandag, melder strømmetjenesten.

Sylvester Stallone har erklært at farsrollen er den han betrakter som den største rollen i sitt liv. Hjemme «er han bare pappa», heter det om den Sylvester vi får se i serien – der han holder hus sammen med fire sterke damer:

Kona Jennifer Flavin Stallone er forretningskvinne og medeier i velværemerket Serious Skin Care. Eldstedatteren Sophia Stallone lager podkasten «Unwaxed» sammen med søstrene, men vet ikke helt hva hun vil gjøre – annet enn at hun ikke vil følge i farens fotspor.

Sylvester Stallone er klar som mannemann på ny i norgesklare "The Expendables 4". Foto: AP

Det gjør imidlertid Sistine Stallone, som etter å ha prøvd seg som modell og skuespiller nå vil forsøke seg som filmskaper – og er i gang med sin første spillefilm.

Yngstedatteren Scarlet Stallone har alltid drømt om å bli skuespiller, og er å se sammen med pappa i en annen strømmeserie, «Tulsa King», samtidig som hun skal gå college.