Nå er de første bildene sluppet fra del to, som har premiere på Netflix 14. desember.

Og etter at første del av sjettesesongen i stor grad var viet prinsesse Diana, er turen nå kommet til hennes prinsesønner, der William spilles av «The Crown»-nykommerne Ed McVey og Harry av Luther Ford.

– Bare det å være en del av serien er fullstendig forbløffende, uansett. Det var fantastisk, sier McVey.

Prins William, spilt av Ed McVey, møter Kate Middleton, spilt av Meg Bellamy når han begynner studiene – og søt musikk oppstår. Foto: Netflix

Om handlingen heter det: Prins William gjør et forsøk på å gjenoppta livet sitt på Eton etter morens død, samtidig som monarkiet må håndtere den offentlige oppmerksomheten og utfordringene som følger med. Etter hvert entrer også Kate Middleton, spilt av Meg Bellamy, scenen – og blir «begynnelsen på et nytt kongelig eventyr», ifølge Netflix.

Kate Middleton, spilt av Meg Bellamy, trår til som modell – noe vi får se i siste runde av sjette sesong med «The Crown». Foto: Netflix

Når dronningen, spilt av Imelda Staunton, når sitt gulljubileum, reflekterer hun over monarkiets fremtid med ekteskapet til Charles og Camilla, som spilles av Dominic West og Olivia Williams.

Prins William (Ed McVey) vokser opp – og begynner på universitetet, der noe helt spesielt skjer. Foto: Netflix

«The Crown» er blitt nominert til 27 Bafta-priser på hjemmebane, og 19 Golden Globe-priser og 69 Emmy-priser – og da har det vanket henholdsvis 7 og 21 priser på serien. Som er blitt stadig mer omdiskutert, jo nærmere vår egen tid den kommer. Allerede har det stormet rundt at prinsesse Diana dukker opp som spøkelse i første del ut.