Elektropop-prinsene fra Tromsø, under navnet F.A.C.E , har hatt en stille periode etter at de ga ut debutalbumet ”Triplets” i 2011. Men nå er de tilbake, og den Oslo-baserte duoen bestående av Per Kristian Fox Trollvik og Paulo Alejandro Velasquez, har denne gangen fått pop-prinsessen fra Trøndelag, Margaret Berger, med seg på laget.

- Vi har vært venner lenge, og har snakket om å gjøre noe sammen. Vi ga Margaret en smakebit av ”Diamonds”, og hun tente med en gang. Hun er perfekt til den låta, forteller Trollvik.

- Hun løfter vokalen til et helt nytt nivå, og vi er ekstremt glade for at hun ble med.

- Partylåt

Det har vært stille fra Berger etter deltakelsen i Melodi Grand Prix, men hun kan avsløre at hun nå jobber i studio med nytt materiale.

- Det blir ikke lenge til det kommer mer musikk fra meg, men nøyaktig hva, vil jeg ikke si akkurat nå, sier Berger.

Gjør som 10 000 andre, følg trd.by på Facebook

Innimellom studioinnspillingene var hun imidlertid ikke hard å be da Trollvik, Velasquez og produsent Øivind Sjøvoll spurte om et samarbeid.

- Det er en veldig bra partylåt og det var utrolig morsomt å spille den inn. Det er slett ikke utenkelig at vi lager noe annet sammen i framtida, sier Berger til trd.by.

Dagen derpå

”Diamonds”, som er tilgjengelig på alle strømmetjenester, handler om en følelse mange kan kjenne seg igjen i.

- Når man våkner opp etter en kveld der alt bare gikk galt, og man ikke tør å sjekke samtaleloggen på telefonen. Den følelsen har nok alle hatt, sier Velasquez, og fortsetter:

- Men så vet man jo at det alltid kommer en ny kveld, en bedre fest, bedre mennesker og at ting egentlig bare kan gå oppover.

- Så, fylleangst med en positiv vri, på en måte?

- Ja, eller bare det å komme seg på beina igjen etter å ha trynet skikkelig.

Sjekk flere underholdningsnyheter her

F.A.C.E utelukker heller ikke noen liveopptredener til høsten sammen med Berger.

- Da står selvsagt Trondheim høyt oppe på lista, og det ser vi fram til, sier Trollvik.