Det slippes en strøm av nyheter på de ulike strømmetjenestene hele tiden, og det er definitivt ikke å forakte.

Vi har trålet tjenestene selv, og nettsteder som holder seg oppdatert på den siste informasjonen om premieredatoer - og har funnet ut spesielt fem serier som vi gleder oss ekstra til denne måneden!

Han heter ikke William, sesong 1

For alle elskere av «Skam», og ikke minst karakteren William (Thomas Hayes), kan denne serien være en potensiell godbit. «Han heter ikke William» har premiere på TV3 torsdag 5. april, og kan med det også strømmes på Viaplay.

I denne humorserien spiller Thomas Hayes seg selv. Hva blir veien videre etter suksessen med Skam?

Svart humor, sesong 2

«Svar humor» tar for seg fordommer og forskjeller i samfunnet - på en mildt sagt humoristisk måte. Lærdah 7. april returnerer andre sesong på NRK1 og NRK TV!

Yousef gjestet blant annet Uka i fjor:

Fear the Walking Dead, sesong 4

Spin-off-serien til «The Walking Dead» dukket opp for første gang på sensommeren 2015, og 16. april er det tid for sesong 4. Selv om serien har hatt seertall langt unna «The Walking Dead», har den gode tall. Ifølge HBO Nordic var serien den femte mest sette på strømmetjenesten i 2016.

Westworld, sesong 2

HBO har selv annonsert at den andre sesongen av «Westworld» dukker opp på HBO Nordic den 23. april! Den kritikerroste serien kom med sin første sesong i 2016, og har rukket å bli en seersuksess.

The Handmaid's Tale, sesong 2

Nøyaktig ett år etter premieren, dukker andre sesong av «The Handmaid's Tale» opp på HBO Nordic! Episodene blir tilgjengelig få timer etter premieren i USA, som er 26. april. Den nye sesongen skal bestå av 13 episoder. Ifølge serienytt.no vil sesong 2 starte med en dobbeltepisode, og etter det vil det komme en ny episode i uka.

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no