Men hvor mange flere sesonger det dreier seg om, se det vet foreløpig ingen.

– Men jeg vet hvordan den siste scenen i den absolutt siste episoden skal se ut. Den har jeg hatt i hodet helt siden vi startet med serien, sier Lisa Joy til TT.

Det er hun og ektemannen Jonathan Nolan (broren til regissør Christopher Nolan) som er serieskapere, manusforfattere og produsenter bak «Westworld».

Joy har også regissert en av episodene, mens Nolan har sittet i registolen for to av dem.

Temapark med roboter

«Westworld» handler om en temapark med ulike verdener, der besøkende møter roboter som de kan gjøre hva de vil med. Men en dag gjør robotene opprør. Det hele bygger på 1970-tallsfilmen ved samme navn, skrevet og regissert av Michael Crichton.

– Det var J.J. Abrams som ringte og lurte på om vi var interessert i å lage en TV-serie basert på denne filmen. Den hadde jo en veldig enkel handling, og vi innså snart at vi ville lage noe som er dypere, noe som tar opp spørsmål rundt kunstig intelligens og den frie vilje. Og så skulle vi til et miljø som vi kjenner fra de klassiske westernfilmene, sier Jonathan Nolan.

«Westworld» har en rekke ulike handlinger som pågår samtidig. Innimellom kan en episode være helt og holdent viet til en av disse, mens andre ganger er vi innom alt mulig. Hvordan får man alt dette til å fungere?

– Med stort besvært, sier Lisa Joy – og ler.

– I denne sesongen som har gått nå, har vi gått mer i dybden når det gjelder India og Shogun-verdenen. Vi har hele tiden sagt at vi ville utforske andre verdener, det gir det hele større dybde og innhold.

Hopkins gjenoppsto

I løpet av de to sesongene vi så langt har fått, har overraskelsene stått i kø. Ikke minst gjenoppsto Anthony Hopkins som ble skutt i førstesesongens sluttscene.

– Men han kom tilbake som et slag spøkelse. Dersom du er et menneske i «Westworld» og blir drept, da er du død til forskjell fra parkens roboter, sier Lisa Joy.

I sesong to har vi igjen sett Ingrid Bolsø Berdal dukke sporadisk opp. Også et knippe svenske skuespillere har fått innpass i parken. Tarik Saleh regisserte en episode, og Gustaf Skarsgård og Fares Fares har dukket opp i ulike roller. Både Nolan og Joy synes det var moro å jobbe med dem.

– Men at Gustaf og Fares er gode venner, det hadde vi faktisk ingen anelse om da vi hyret dem, sier Jonathan Nolan.

Hva som vil skje i sesong tre, det er en vel bevart hemmelighet. Hemmelighetskremmeriet rundt «Westworld» er en realitet og ofte holdes selv skuespillerne i mørket – så lenge som mulig.

En karakter viste seg eksempelvis å være en robot.

– Det visste ikke skuespilleren selv. Vi måtte ta et møte med ham en dag, og sa: «Jeffrey, det er noe vi må fortelle deg …», sier Jonathan Nolan.