Det er tid for å returnere til fengselet, bortsett fra at det denne gang ikke vil være til det fengselet vi er vant til.

«Orange is the new black» flytter ut av Litchfield Penitentiary i den kommende sjette sesongen, og et nytt teaserklipp avslører akkurat når sesongen slippes hos Netflix.

Når kan du altså få se sesongpremieren? Den kan du tydligvis strømme om ikke så alt for lenge, kanskje tidligere enn du hadde trodd.

«En helt ny verden»

Klippet som er sluppet viser at den nye sesongen trolig vil være noe ganske annet enn det vi har sett tidligere. En buss kjører vekk fra det grusomme fengselet, fulgt av Piper's stemme som sier «this is a whole new world».

I tillegg viser klippet frasen «to the max», noe Elite Daily hevder kan vise til det faktum at alle de innsatte vi har blitt så kjent med og glade i, er på vei til et høysikkerhetsfengsel.

Neste måned

Det viktigste ved den nye teaseren kommer likevel helt til slutt. Der får vi endelig vite når sesong 6 av «Orange is the new black» kommer - nemlig 27. juli. Jepp, den neste sesongen kommer neste måned!

Se trailerklippet her:

Det faktum at de innsatte vil forlate Litchfield, er vel ingen stor overraskelse for oss som fulgte med på forrige sesong. Etter et stort opprør i fengselet med vaktene holdt som gisler, og der fangene tok over all kontroll, ble fengselet stormet av politiet.

Den gang ble de innsatte tvunget inn på busser, og det er nærliggende å tro at det er nettopp her sesong seks plukker opp tråden.

Vi gleder oss til 27. juli!