Tidligere har MMA-profilen Emil Meek (27) levd med kallenavnet Hulken. Nå har han byttet kallenavn, og i tillegg flyttet ned til hovedstaden.

- Det gir meg bedre muligheter til å satse helt på denne sporten. Jeg hadde en prøveperiode i Oslo før kampen min i Finland. Da kjørte jeg hele oppkjøringa i Oslo, og jeg fikk kjempegode resultater av det, sier Emil "Valhalla" Meek.

Lik trd.by på Facebook

Går ikke utover MMA Trondheim

Han sier at det å flytte sørover var et karrierevalg.

- Jeg har kommet på et nivå i karrieren min der jeg må ta noen steg videre. Jeg må trene smart mot riktige folk. Her får jeg god oppfølging og gode sparringspartnere, legger han til.

I tillegg til å være MMA-proff, så driver han også MMA Trondheim her i byen. Det skal han fortsette med.

- MMA Trondheim er fotsatt "live and kicking". Thomas Formo har full kontroll, og jeg kommer til å være der så ofte som jeg kan, sier Meek, og legger til at de arrangerer nybegynnerkurs fra 1. februar.

Vikingtokt i England

Nå er han i Oslo, og er i full sving med å forberede seg til en vanskelig match. 27. februar møter han engelske Matt Inman i Norwich, i det som ser ut til å bli en tøff match.

- Han er en av de beste fighterne i England. Det blir et steg videre. I denne sporten er det alltid slik at neste kamp er viktigst, og den er som regel alltid tøffere. Så det betyr mye for karrieren min fremover, sier Meek.

VG skriver at Inman 17 seirer, der åtte har endt med knockout og syv på submission.

LES OGSÅ: Dette bildet skapte rykteflom rundt RBK-talent

UFC-håp?

En av dem som har blitt slått av briten er nordmannen Mohsen Bahari, som tapte etter 44 sekunder.

- Jeg trener en del med Bahari her i Oslo, og har fått en del tips. Nå satser jeg på å ta hevn for Norge, flirer MMA-kjempen.

VG skriver at Meeks siste bragder har blitt lagt merke til av de store gutta i UFC. I desember møtte han på matchmaker Joe Silva i Las Vegas.

- Han var meget fornøyd med de to siste kampene mine, og sa at leverer jeg mer av det skal han finne plass til meg, sier Meek til VG.

Trondheimsjenta Synne løfter 130 kilo i markløft: Nå skal 23-åringen konkurrere mot de 48 beste kvinnene i Europa i crossfit