Sarah Jones er opprinnelig fra London, men har nylig flyttet til Trondheim fra Johannesburg sammen med mannen sin som er norsk. Det var i Johannesburg hun bestemte seg for å gå «all in» med å lære seg pilates.

- Uansett hvor jeg har flyttet har jeg alltid hatt pilates med meg. Jeg har alltid hatt det i bakhodet at jeg skulle åpne eget studio, sier hun til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

- Elsker området

I juni gikk hun langs Bakklandet, og så at lokalet i Nygata sto ledig. Da tok hun kontakt med eieren, og fikk vite at det var hennes like etterpå.

- Jeg har malt og gjort det meste selv, men fant ut at jeg ville beholde de originale trekkene til huset. Jeg elsker området, Bakklandet er en populær plass som er veldig «up and coming». Det er mange spennende konsepter og butikker her, og jeg føler at studioet passet bra inn, sier Jones.

Studioet ligger på Nygata. Jones ønsket å beholde sjarmen i lokalet, og har derfor beholdt gulvet og veggene. Foto: Emma Dahle Moe

Studiet har vært åpent litt over en måned, og hun forteller at hun har fått god respons så langt. Hun har både en-til-en-klasser og gruppetimer. I tillegg til timer for folk som skal ha barn, eller nylig har fått.

- Jeg er veldig glad for det. Det er en fin miks med folk som kommer på timene, alle aldre og fysikk, sier hun.

- Ble hekta

Selv har Jones drevet med Pilates i over 10 år, og det var da hun jobbet i bank med en stressende hverdag hun selv falt for det.

- Jeg hadde et studio rett ved jobben, og når jeg kom ut fra timen første gang tenkte jeg: dette er noe for meg. Jeg ble hekta, sier hun.

Hun har lenge drømt om å åpne et eget studio, og ønsket å ha det i sentrum. Nå ønsker hun å gi noe til folket i Trondheim med pilates.

- For meg gikk det fra å være en lidenskap til å leve av det. Jeg elsker å lære det bort, sier Jones.

Julie Korneliussen ser på verden som sin lekeplass