Elise Dalby bor i Trondheim, og jobber både som modell, og er nylig ferdig med fot- og hudterapiutdanning. Det i en alder av 20 år. Nå har hun startet egen hjemmesalong.

- Jeg starter smått i begynnelsen med hjemmesalong. Jeg tenkte det var en god begynnelse, siden jeg vil åpne egen salong i framtiden. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger, sier Dalby.

Følg trd.by på Facebook

Mange baller i lufta

Hun jobber i tillegg som modell hos et trøndersk modellbyrå. I helga var hun med på moteshow for Fretex på Torget, og ellers er hun med på flere oppdrag.

- Jeg har baller i lufta hele tiden. Jeg har reist en del, sist var jeg i Milano og hadde fotooppdrag for et klesmerke. Det er gøy å se hvordan de sminker og tar bilder i et annet land, forteller 20-åringen.

I fjor var hun med i Miss Universe i Florida sammen med over 100 andre jenter. Hun vant ikke, men koste seg hvert eneste minutt ifølge henne selv. I tillegg møtte hun en ganske kjent person som fikk et godt øye til henne.

- Jeg møtte Trump. Han var veldig hyggelig da vi var der. En helt vanlig person som gikk rundt oss hele tiden, og sa hvor flinke vi var. Vi hadde et par samtaler om Norge, og han synes det var et så fint land. Jeg var nesten høyest av alle jentene, så han sa alltid «der er Norge», sier hun.

- Gøy å ha møtt han

Hun forteller at hun ikke har pratet noe med han i ettertid, men at alle jentene fikk sjokk da han ble presidentkandidat.

- Vi har en Miss Universe-chat som vi holder kontakt i, og vi ble like sjokkert som resten av verden. Hvis han blir USAs president er det litt gøy å ha møtt han når han var med i Miss Universe. Men det er jo mange delte meninger om han som person, forteller hun.

Elise møtte Donald Trump da hun var i Florida på missekonkurranse. Foto: Privat

Hun har god kontakt med venninnene fra Miss Universe, og forteller at hun gjennom de også har møtt flere kjendiser. Hun har blant annet Facetimet med Nick Jonas og Demi Lovato, og vært på middager med skuespillere og sangstjerner.

- Jeg kjente igjen Daniel Booko, som har spilt i «Frustrerte Fruer» og flere filmer. Miss USA kjenner en del store kjendiser, sier hun.

Miss Norway-Camilla rakk aldri å fortelle sin kreftsyke far hva hun hadde planlagt

Kontakt med missejentene

Hun forteller at om hun hadde hatt mulighet til å være med i Miss Universe igjen, ville hun absolutt gjort det.

- Det artigste er at jeg har kontakt med alle jentene. Vi møtes når vi er ute og reiser. I fjor var vi i Las Vegas på utdrikningslag til Miss USA, og nå planlegger vi neste tur, sier Dalby.

Dalby har nesten 30 000 følgere på Instagram, og forteller at mange er fra USA og Filippinene. De kommenterer mye på bildene hennes, og flere har også sendt henne gaver i posten.

- De sender suvenirer fra landet sitt, og skriver et brev. Det er både gutter og jenter, som sier at jeg inspirerer dem. Jeg har vært veldig opptatt av å være meg selv hele tiden. Det er for å framstå som et godt forbilde, ta dag for dag og bare leve livet, sier hun.

Hun får i tillegg flere mail der de forteller henne om at hun har inspirert dem, og at de har fulgt med på henne og ønsker å møte Dalby en dag.

- Det kan være alt fra forespørsler om autografer eller lange livshistorier, og alt fra store og små jenter og gutter som kontakter meg. Det synes jeg er kjempemorsomt!, sier hun.

Martine vant Miss Norway i denne kjolen fra Trondheim