Scenene hvor Nicole Kidman ble skadet av sin voldelige ektemann spilt av Alexander Skarsgård i "Big Little Lies"har rystet en hel verden. Ikke overraskende var de enda mer rystende å spille inn.

— Jeg husker veldig godt hvordan det var å ligge på gulvet i kun undertøy og bare bli kastet rundt, uttalte Kidman nylig til The Hollywood Reporter.

Scenen hun refererer til er finalens åpningsscene, og har blitt massivt omtalt i internasjonale medier.

— Jeg lå bare på gulvet, og kunne ikke stå opp. Jeg ville ikke stå opp.

Den anerkjente skuespilleren forteller videre at regissør Jean-Marc Vallee (showets regissør, red anm.), måtte komme og legge et håndkle over henne.

— Jeg følte meg ydmyk og ødelagt. Jeg ble så sint at jeg dro hjem og kastet stein gjennom en glassdør, sa hun til Hollywood Reporter.

Hackere krever løsepenger for Disney-filmen

Skam-stjernen spiller psykosepasient i ny film

Usikkert om det kommer ny sesong

"Big Little Lies" som vi nordmenn for tiden kan se på HBO har ennå ikke blitt fornyet med en andre sesong. Ifølge Elle.com er det usannsynlig at det kommer til å skje med det første.

Trofaste fans kan likevel trøste seg med at Kidman og co-produsent Reese Witherspoon møtes for å diskutere hvordan de muligens kan filmatisere en annen book av "Big Little Lies"-forfatter Liane Moriarty.

Og, som Cosmopolitan påpeker, med tanke på all den positive omtalen serien har fått, vil det være overraskende hvis de to ikke møtes under årets Emmyutdeling.

Husker du disse 7 TV-seriene som rocka ettermiddagen?

Vi ser fortsatt mest på TV