- Folk er kjempefornøyd! Vi har lang kø i kassen. Det er mye folk, og det blir bare mer og mer. Det er også motevisning klokken 12.00, så jeg tror det blir stinn brakke, sa en travel Sissel Borgh Svange, som er daglig leder, under åpningen i går.

Følg trd.by på Facebook

Bedre utvalg

Fredag åpnet det en ny Jens Hoff garnbutikk på City Lade. Det er allerede fire butikker i Trondheim, og en i Steinkjer, så dette blir den sjette butikken. Det er også den største butikken som har åpnet nå, på hele 220 kvadrat, noe som vil si at utvalget også er større.

- Vi har tre ganger så mye av alt. Blant annet 500 farger sytråd, glidelåser, hobby-avdeling og alt som er å skaffe av strikkepinner fra norske leverandører. Det er et veldig stort utvalg. Har vi en sort, så har vi alle fargene, sier Svange.

Hun driver også butikken på Sirkus Shopping, og kan fortelle at det er alt fra 12 til 80-åringer som handler garn. Menn handler også, og hun ser en økende interesse fra folk.

- Folk liker å lage ting selv, det er litt luksus å holde på med. Dorthe-bølgen fortsetter, det kommer mange nye spennende designere, og det er mønster folk selv liker. Det er ikke til å slå fra seg at Instagram og Facebook har mye å si som gjør at mange flere blir nådd og fristet, sier hun.

Line (20) strikker bikinier døgnet rundt

- På tide

Det var ikke noen garnbutikk på City Lade fra før, så Svange mente det var på tide at de åpnet. Hun har allerede merket stor interesse på Facebook.

- Alle er veldig fornøyd, og synes det er fint at det har kommet en garnbutikk på City Lade. Foreløpig ser det veldig bra ut, det her har manglet på denne siden på byen, sier hun.

Dette er plaggene du må ha i skapet denne våren