Vilde Forbregd (22)

- Hva har du på deg?

MER GATEMOTE: – Folk er ganske sent ute med diverse moter

IKKE GJØRE DETTE I FYLLA: Du kan miste lappen

- Jeg har på meg en bukse fra Zara, en topp med supermannlogo fra Outland, Levisjakke, veske fra Alexander Wang og sko fra Superga.

- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Den kommer helt an på hvordan jeg føler meg når jeg våkner, men til vanlig kler jeg meg ofte veldig minimalt – i mye svart. Nå som det er finere vær prøver jeg å bruke litt mer farger.

- Er du opptatt av mote?

- Jeg var kanskje mer det før. Nå er det mer sånn at jeg kler meg i det som er fint. Men det er jo alltid gøy å se litt i motemagasiner og slike ting.

- Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

- Det er ganske variert. Veldig mange kler seg i litt hipsterstil, den er veldig prominent på Gløshaugen i hvert fall. I alle fall på studiet mitt, arkitektur. En god variasjon, men mye flanellskjorter og denimjakker.

Sofie Larsen (18)

- Hva har du på deg?

- En gul- og hvitstripet crop top fra Monki, svart shorts fra Bikbok, svarte knestrømper, lilla converse og en dongerijakke jeg har fikset selv.

- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Veldig 90-tallet. Det går mye i 90-talls grunge og veldig sånn tumblrstil – prøver jeg på i hvert fall.

- Er du opptatt av mote?

- ikke sånn kjempemye, men jeg er opptatt av å ha en egen stil og å sette preg på det.

- Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

- Nja.. jeg ser ikke så kjempemye stil i Trondheim egentlig, jeg synes det er veldig mye vanlige klær. Det er jo innimellom at man ser noen som har en veldig spesiell stil, og det er jo kult. Men det er få som skiller seg ut.

SJEKK SELMAS MOTETIPS: - Det er ikke kult å følge trender

Lill Eva Bråthen (31)

Foto: Eva Ersfjord

- Hva har du på deg?

- En veldig rimelig kjole fra Hennes & Mauritz, et par hvite nike shoes som er favorittskoene mine, og en veske fra DKNY.

- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg jobber på kontor, så vanligvis er det jo veldig stramt med hvit bluse og mørkt skjørt, men på slike dager er det frem med sommerkjolen. Da kan det godt være litt ledig og casual. Da er det ikke så farlig med kleskoden lengre.

- Er du opptatt av mote?

- Jeg bruker nok mye penger på klær, ja. Det står høyt på prioriteringslisten min. Noen bruker penger på interiør og andre på annet. Jeg tenker at klær er kjempegøy, så jeg koser meg med det.

- Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

- Det er veldig mange kule studenter som har litt edgy stil, som jeg tenker «åh, det hadde vært kult å prøve noe sånt», men så har du jo en del streite folk og. Vi bor jo et kaldt sted, så det er litt begrenset hvor dristig man kan være. Men mye freshe studenter synes jeg.