Hvis du går forbi campus på Gløshaugen, Dragvoll eller Øya de nærmeste dagene, så kommer du sikkert til å treffe på denne engasjerte gjengen.

Studenter Mot Kreft, en veldedig organisasjon som ble opprettet høsten 2015, skal nemlig samle inn penger og rekrutere bøssebærere til Krafttak Mot Kreft de kommende dagene.

Lik trd.by på Facebook!

Her skal de stå

- Målet er å få studenter mer opptatt av kreftsaken. Studenter og personer i oppstartsfasen har ofte ikke råd til å donere bort penger. Da kan de være med å bidra gjennom oss, sier leder Emelie Vårli Solheim i Studenter Mot Kreft.

Studenter Mot Kreft-gjengen skal stå på stand på Øya Helsehus og Dragvoll på tirsdag mellom klokken 15.30 og 20.00. På onsdag er det Gløshaugen som står for tur.

Selv om studentorganisasjonen kun har eksistert i noen måneder, så har de allerede samlet inn en solid sum til Kreftforeningen.

- Vi er fortsatt i startfasen, men nylig samlet vi inn rundt 4000 kroner gjennom en panteflaske-innsamling, sier Solheim.

Vil samle inn over 50 000 kroner

Og de samlet også inn penger før de formelt opprettet Studenter Mot Kreft.

- Vi hadde en innsamling under fjorårets Krafttak mot kreft, da Studenter Mot kreft fortsatt bare var i idéfasen. Da samlet vi inn mellom 40 og 50 000 kroner, forteller Solheim.

- Vi vil gjerne slå den summen i år, legger hun til.