Trd.by har sjekket menyen til sushi-plassene i Trondheim. Vi har plukket ut den billigste makien med seks biter fra hver plass, og gir deg oversikten.

Noen steder tar kun take away, mens andre har sittemuligheter. Vi har likevel kåret billigste pris uavhengig av dette. Rekkefølgen er sortert fra billigst til dyrest.

Følg trd.by på Facebook

Alle prisene er funnet på nettstedene til sushi-plassene. Vi tar forbehold om feil i prisene. Har vi glemt noen plasser? Ta gjerne kontakt med oss på trd.by@adresseavisen.no.

- Alle elsker sushi! I de ti siste årene har sushi blitt en trend og flere har fått opp øynene sine for hvor godt sushi er. Folk har til og med byttet ut fredagstacoen med sushi, sier restaurantsjef hos Kyoto, Frank Robert Paulsen.

1. Saldo Café & Sushi

På førsteplass ligger Saldo Café & Sushi. Her får du Sake Avokado Maki til 45 kroner.*

2. Kyoto

Kyoto kommer på en fin andreplass. Sakura Rå laks og vårløk til 49 kroner.*

3. Mong Sushi

Mong Sushi i Nordre har Spicy laks maki til 50 kroner. De har kun take away.

4. Ya Sushi

Ya Sushi har salmon maki til 65 kroner.

5. Shin Sushi

Shin sushi har maki med fire, tre eller to biter. Vi valgte den billigste med fire biter og den billigste med to biter, og det ble 66 kroner.

6. Sushime

Spicy laks maki/ spicy salmon maki 79 kroner.

7. Sabrura

Sabrura har fast pris på seks-biters maki til 99 kroner. De finner du både på Byhaven, Sirkus Shopping, City Lade og Solsiden.

8. Kos Bar & Lounge

Alle makiruller har fast pris til 99 kroner.

9. Sushi Bar

Sprøstekt soyamarinert laks med avocado og chilimajones til 103 kroner. Sushi Bar ligger på Solsiden, Ravnkloa og Heimdal.

*Disse plassene er omregnet i pris fra åtte biter til seks biter, da sushi-plassene ikke har maki med seks biter. Ønsker du å kjøpe akkurat seks biter blir nummer tre på lista, Mong Sushi, billigst. For åtte biter hos Saldo blir det 60 kroner og 65 kroner hos Kyoto.

Flere tilbud? Her får du studentrabatt i Trondheim.

Her får du gratis mat i Trondheim hver tirsdag.