• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
STEIGEN, NORDLAND juli 2008: Steking av middag. Wok. Grønnsaker. Kosthold. Lage middag. Måltid. Wokking. Foto: Kyrre Lien / NTB Foto: Kyrre Lien
Livsstil

Flere velger bærekraftig kosthold

62 prosent av de spurte i den nasjonale folkehelseundersøkelsen har gjort endringer for å få et mer bærekraftig kosthold med lavere miljøbelastning.

NTB
Publisert: 23. april 2021 kl. 13:59
Artikkelen er mer enn to år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.