Vera Marie Hermanns (18), student.

Nå setter internasjonale merker Trondheim på kartet

Hva har du på deg?

I dag har jeg på meg sneakers fra et argentisk sneakermerke, overalls fra Carlings og t-skjorte fra H&M. Handlenettet mitt er fra Monki.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Vanligvis er stilen min litt sånn hippie-indie-stil, kanskje ikke så veldig det i dag da. Men armbåndene mine er nok veldig det.

Er du opptatt av mote?

Ja, jeg elsker mote. Det føles veldig bra å få velge noe fint å ha på seg hver dag og å få veksle mellom ulike plagg. Å åpne skapet sitt og få velge er veldig kult for da føler man seg kreativ og det blir litt som en måte å uttrykke seg på.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

Jeg snakket akkurat om det! Jeg elsker stilen til folk i Trondheim. Det virker som de bryr seg om hva de har på seg. Har nettopp vært i Tyskland og der virker det ikke som folk bryr seg så veldig om hva de har på seg. Jeg vil si de er trendy, ofte det de har i motemagasin og generelt up-to-date.

SJEKK SELMAS MOTETIPS:  - Det er ikke kult å følge trender

Sebastian Venås Wang (18), student.

Hva har du på deg?

I dag har valget falt på klassiske hvite sneakers fra Samsøe Samsøe, jeans fra No Nationality og et belte jeg ikke husker merket på, men jeg mener jeg kjøpte det på Kleins. Skjorta mi er også fra Samsøe Samsøe. Jeg liker kragen på den veldig godt, den blir litt sånn gammeldags. Sekken jeg har på meg er fra Rains.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Nei, jeg vet ikke jeg. Kanskje litt old school? Med det mener jeg at jeg liker gammeldagse klær, gjerne klær som mor og far har gjemt bort på loftet. Jeg kler meg gjerne ut i fra hvordan jeg føler meg den dagen. Det trenger ikke alltid å være old school, men det er gjerne hovedtanken når jeg velger ut hva jeg skal ha på meg.

Er du opptatt av mote?

Ja, det vil jeg si. Jeg er glad i klær, jeg liker å føle meg bra. Det er en måte å uttrykke hvordan man føler seg en dag, kanskje. Er man litt nedfor bruker man kanskje litt mørkere klær, er man glad litt lysere og sånt.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

Hvis man skal tenke på andre byer hvor det er mye forskjellig, vil jeg si at stilen til folk i Trondheim er litt kjedelig. Den har ikke utviklet seg så veldig mye, stilen blir litt nøytral og likegyldig. Den yngre generasjonen har kanskje begynt å hengt seg på litt, mens de litt eldre er ofte mer nøytrale i stilen.

Lik trd.by på Facebook

Helene Kjær (27), student.

Hva har du på deg?

Klær, hehe. Den brune jakken min er fra Sandro, jeans fra Monki, ullgenseren fra H&M og sneakersene fra Nike. Vesken har jeg kjøpt brukt. Ellers har jeg på meg armbånd fra Camilla Prytz. Det er viktig at antrekket er behagelig for meg.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Stilen min vil jeg beskrive som tilfeldig og behagelig. Det er som sagt viktig for meg at det er behagelig det jeg har på meg. Jeg vil at det jeg har på meg skal vise hvem jeg er.

Er du opptatt av mote?

Nei, jeg er mer opptatt av å kle meg godt. Men jeg liker at det jeg har på meg er fint, for jeg liker å føle meg elegant og i tråd med hva jeg tror på.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

Ordentlig, veldig ordentlig. Og ganske lik! De fleste har på seg hvite sko, som er hvite, jeans og en praktisk, kul jakke.

MER GATEMOTE: – Folk er ganske sent ute med diverse moter