• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
I gjennomsnitt får vi i oss over sju kilo kjøttdeig- og farse i løpet av året. Foto: ntb scanpix
Livsstil

Smarte tips for deg som elsker kjøttdeig

Kjøttdeig to-tre ganger i uka er faktisk for mye, ifølge kostholdseksperten.

tone pedersen, byas.no
Publisert: 10. oktober 2015 kl. 17:55 Oppdatert: 23. september 2020 kl. 13:34
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Forbruker
  • Mat
  • Tips
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.