Det er trolig ikke første gang du hører at tyveårene virkerlig er greia - du er i din beste alder, på mange mulige måter.

Men på samme måte som du kan ha et «elsk-hat»-forhold til favorittseriene dine, er også disse årene fylt av følelser og meninger i konflikt.

Med frihet kommer ansvar - her har du syv ting, listet opp av Elite Daily, du sikkert vil kjenne deg igjen i om du er i tyveårene:

1. Å dra på treningsstudio etter jobb

Når du omsider kommer deg til treningssenteret, føles du deg utrolig tilfreds og oppfrisket. Det er derimot denne fordømte dørstokkmila som er problemet.

Etter en lang dag på jobb føler du at du har null energi for daten din med tredemølla. Du overbeviser deg selv om at du egentlig har jobbet hardt nok i dag, og en tur for drinker med vennene dine passer mye bedre.

Hvor er den gærne gymlæreren fra ungdomsskolen når du trenger han?

2. «Sunday funday» når du vet du skal på jobb på mandag

Helga er uten tvil tiden for å slappe av og å gjøre akkurat det du har lyst til. Ja, søndag er teknisk sett en del av helga, men du har alltid den gnagende stemmen i hodet som minner deg på at du er kun timer unna ei ny arbeidsuke.

Ro ned mandag, og slutt med å kaste mørke skyer over søndagene våre.

3. Det å bo for deg selv for første gang

Du er herved en selvstendig kvinne eller mann, og kanskje har du også forlatt hjembyen din. Du kan dekorere hjemmet ditt akkurat som du ønsker, fylle opp kjøleskapet med hva enn du vil, og se serier i timesvis på rommet ditt, uten at noen kan si noe som helst

Det er absolutt fantastisk - men plutselig vokser haugen med klesvask til et gigantisk omfang, du må betale all slags regninger, og du må håndtere passiv-agressive kollektivbeboere. Åh mamma, vi savner deg.

4. Å dra ut på byen med vennegjengen

Nå som du er virkelig voksen, bestemmer du din egen timeplan selv. Det kan bety at om vennene dine vil dra på bar-hopping på en tirsdag, vel, det er ingenting å nøle med.

Du elsker å finne på alt mulig rart til alle døgnets tider, men begynner umiddelbart å angre så snart ringeklokka ringer, og du må dra på jobb noen få timer senere.

5. Når vennene dine utenbysfra kommer på besøk

Nå som du er på egenhånd, har du kanskje avstandsforhold med flere av dine beste venner. Dere snakker i evigheter på telefonen, og fantaserer om å besøke hverandre.

Når de omsider kommer, elsker du å legge opp ei full liste over hva dere skal finne på. Men igjen, så glemmer du hvor hardt arbeid det faktisk er å være vert eller vertinne. Du må rydde og ordne før de kommer, og det må du definitivt gjøre etter de har dratt.

6. Innrede hjemmet ditt

Det å ha din egen leilighet, betyr at du kan ha på deg interiørdesignerhatten helt selv. Du kan tilbringe timesvis i møbel- og interiørbutikker - baksiden av medaljen er derimot at du må betale for disse greiene helt selv også.

Hvem hadde trodd at en liten sofapyntepute koster 400 kroner? Og for ikke å snakke om det å frakte og plassere alle disse møblene. Hvor er Hulken når du trenger han?

7. Å ta dine egne valg

20-årene innebærer mange valg. Hvor vil du bo, hvilken karriere skal du jakte etter, hva vil du kryssa av på bucketlista? Denne friheten høres fantastisk ut, men noen valg kan være virkelig overveldende.

Som regel klarer du ikke engang å bestemme deg for hva du skal ha til middag.