Det å være bursdagsbarn om sommeren har både sine fordeler og ulemper. Som ung var det for eksempel ganske kjipt at halve klassen på barneskolen var bortreist på ferie.

Nå har er derimot de fleste hjemme for å jobbe hele sommeren uansett - hva er vel ferie, når du bruker sommermånedene for å tjene inn alt det du trenger resten av året?

Uansett, ifølge Elite Daily, kan vi med sommerbursdag kjenne oss igjen i disse tingene:

1. Du hadde aldri DIN DAG på barneskolen

Du har aldri vært en av barna som som fikk ballong eller pizza i klasserommet på bursdagen din, ingen «hurra for deg» fra klassekameratene. Alle ville være bursdagsbarnets bestevenn når moren deres kom med et fat fullt av cupcakes. Vel vel, den tiden er over nå.

2. Bursdagen din kretser rundt et basseng

Du har kanskje mistet fordelene av å ha bursdag i skolesemesteret, men du har stupt rett til det bedre. Det å ta seg i et bad, enten det er i et basseng på ferie eller på Munkholmen her i Trondheim, er det en naturlig del av feiringa.

3. Alle var bortreist når du ville feire

Selv om du delte ut invitasjoner flere måneder i forveien, hadde alle allerede sommerplaner. Alle vennene dine skulle på familieferie, og stakk med det av med alle drømmer om en bursdagsfest.

Derfor måtte du enten feire bursdagen din alt for tidlig, eller alt for seint.

4. Du feiret bursdag under familieferien

Det å feire bursdag i løpet av den årlige familieferien, var egentlig ikke så verst. Du fikk kanskje ikke så mange gaver som du ville ha fått med en diger bursdagsfeiring, men foreldrene dine jobbet hardt for å gjøre dagen spesiell uansett.

5. Du har ikke hatt særlig mange overraskelsesfester

Det er utrolig mye dødtid om sommeren. Selv om venner eller familie skulle forsøke å planlegge en overraskelse for deg, tok det ikke lang tid før du oppdaget alt av sniking og luring.

6. Bursdagene som student er de beste

Sommerferie dere? Nå snakker vi! Sommeren som student er noe helt annet enn som elev på grunnskolen. Alle er hjemme for å jobbe og er tilgjengelig for feiring, og ingen har forelesninger eller innleveringer å bekymre seg for. Hipp hurra!