Torsdag åpner Superdry sin 5. butikk i Norge. Den skal ligge på Sirkus.

- Superdry har de siste årene hatt god vekst,  mye på grunn av sin godt omtalte kvalitet og sitt vide utvalg. Vi har allerede tre butikker som går godt i Oslo. Nå gleder vi oss til at Trondheim får ta del i eventyret, sier daglig leder Ingrid Hvalstad.

Hun omtaler Superdry som er et spennende og moderne britisk merke som fokuserer på høy kvalitet, amerikansk og japansk retrografikk.

- Målgruppen vår er bred, men det er nok blant kvinner og menn i alderen 18-35 år vi treffer best. Vi har i hovedsak fokus på bomull, noe som kommer godt med når butikkens " it plagg " er våre anerkjente college-plagg, forteller Hvalstad.

Her finner du de beste bruktbutikkene i Trondheim

Sunn i helga? Da må du prøve denne gryta

Britiske røtter.

Idrettsprofiler som David Beckham, Therese Johaug og Marit Bjørgen har ved flere anledninger brukt antrekk fra Superdry. Merket har røtter i Storbritannia, og Hvalstad forteller at den britiske stilen med klassiske og gode stoffer kjennetegner kolleksjonene.

- Vi fokuserer på gode kvalitetsstoffer og håndtegnet grafikk. Plaggene er formsydde, og tanken er at man skal få mye igjen for pengene, avslutter Hvalstad.