Dermed kan ikke fansen forvente å se ham dukke opp i TV-serien viet Indiana Jones som for tiden er under utviklingen hos strømmetjenesten til Disney.

– Dette er den avsluttende filmen i serien, og den siste gangen jeg spiller karakteren. Jeg forventer at dette også er siste gangen at han dukker opp i en film, sier Harrison Ford til Total Film.

Skuespillerveteranen tilføyde at han er klar over den potensielle «Indiana Jones»-fjernsynsserien, men understreket at han «ikke vil være involvert i den, om den blir noe av».

Før jul meldte Variety at Disney ønsket å utvikle en TV-serie viet Indiana Jones for sin strømmetjeneste, og at man sammen med Lucasfilm hadde vært i møter med manusforfattere.

Det er eventuelt ikke første gang at Indiana Jones blir å se på den lille skjermen: «The Young Indiana Jones Chronicles» var å se i to sesonger i 1992-1993, og det ble fire TV-filmer vist mellom 1994 og 1996. Harrison Ford dukket opp i en cameorolle i én episoded, men fokus var på karakterens tidlige år. Han ble spilt at Sean Patrick Flanery og Corey Carrier, mens George Hall spilte en alderdommelig Jones.

I Fords svanesang i «Indiana Jones and the Dial of Destiny» er vi på 1960-tallet, og på ny er det nazister han møter. På rollelisten står også Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook og Phoebe Waller-Bridge. Den har verdenspremiere i Cannes i mai, mens 28. juni er kinopremiere.