Karpe solgte ut konsertene på Studentersamfundet, som finner sted i mars, på halvannet minutt.

Nå avslører Festningen-festivalen at rap-duoen også kommer til dem i slutten av august. Festivalen på Kristiansten Festning arrangeres for andre gang i 2019.

- Perfekt booking til målgruppa

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Festningen, Rachel Nordtømme, er fornøyd med å presentere den populære rap-duoen til de som var for seint ute sist.

- Vi er vanvittig glade for å få Karpe til Festningen. Det blir helt fantastisk å oppleve dem på festivalen. Det er en perfekt booking til vår målgruppe. Jeg tror det blir rift om billettene.

Kommunikasjon- og markedsansvarlig for festivalen, Rachel Nordtømme. Her fra oppriggingen til årets Festningen. Foto: Espen Bakken

For en drøy uke siden var pågangen etter å få tak i billetter til Karpe på Samfundet så stor at nettsiden kollapset. Den norske duoen er første artist som slippes til neste års Festningen-festival.

- Nå gir vi veldig mange muligheten til å se Karpe i Trondheim, både de som sikret seg billett til Samfundet, og ikke minst de som ikke fikk tak i. Det blir en magisk opplevelse med Karpe på det som blir den feteste festivalen i Trondheim sommeren 2019, mener Nordtømme.

Flere store artister

Karpe har sanket priser og opparbeidet seg en trofast fanskare landet over. Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello, har den norske duoen underholdt og overrasket publikum to år i strekk. Med musikk, videoer, turné, festivaler og til slutt kinofilmen «Adjø Montebello».

- Det blir garantert et ellevilt show med Karpe på scenen. Og i tillegg kommer det flere store artistslipp etterhvert – det blir mye å glede seg til på Festningen, sier Nordtømme.

I slutten av oktober skrev Trd.by at førstegangsfestivalen på Festningen også returnerer i 2019. Den gang var arrangøren hemmelighetsfull når det gjaldt årets headliner - som allerede nå skal være klar.