Pizzaen, som har fått navnet vulkanpizza, har en utradisjonell form. Rundt herligheten danner bunnen små skåler, som er fyllt med junkfood-elskerens våte drøm:
Skinke, bacon, salami og biffkjøtt . På toppen av det hele er herligheten dandert med chips og flere typer dressinger. Og salat...
Den svulstige pizzaen har tydeligvis truffet hjertet til matglade nettavislesere. Sakene om kaloribomben har toppet mest lest-listene hos söta bror og her til lands.
Vulkan på Møllenberg
Nå kan du teste ut den virale-vulkanen her i Trondheim.
- Fra klokken 15.00 i dag begynner vi med vulkan-serveringen, sier vulkansjef Jon-Arne Kvamsvåg ved Pizza123 Møllenberg.
- Vi må selvfølgelig hive oss på trenden. Vi er en liten bedrift som kan ta ting litt på sparket. Når det kommer en god idé, så må vi bare hive oss rundt, sier Kvamsvåg.
I faktaboksen kan du se hva pizza-beistet fra Møllenberg inneholder. Kvamsvåg har stor tro på at den vil falle i smak.
- Vi har testet vulkanpizzaen internt og eksternt. Vi føler oss ganske trygg på at den vil slå an, sier vulkansjefen.
Jørgen (25) er Nordens beste bartender!
- Litt i overkant
På Una Pizzeria e Bar på Solsiden har de hatt vulkanpizza siden 2013. Men om du tror det er det samme som kjøttklumpen fra Sverige, så tror du feil.
- Vår vulkanpizza er en lukket pizza i en rund form, som blir veldig høy, forklarer daglig leder Helena Holst Krogtorp ved Una Pizzaria e Bar.
Og det blir ikke svensk vulkanpizza på menyen i overskuelig fremtid.
- Nei, det blir det ikke. Ekte italiensk pizza skal helst ha tre-fire ingredienser. En slik vulkanpizza blir litt overkant, flirer Krogtorp.