Ifølge Radio.com skal Taylor Swift en gang ha uttalt at hevn er det hun gjør best. Og hevnsangene blir store hitlåter. Hun har siden albumdebuten i 2006 slått ubarmhjertig til mot en lang rekke:

Fra ekskjærester til dem som har rappet dem fra henne – og da helt tilbake til skoletiden. Grinete musikkanmeldere har fått sitt fra Swift-hold, og Kanye West skal ha avstedkommet opptil flere – inklusive denne ukes «Look What You Made Me Do».

Følg trd.by på Facebook

Ifølge nettstedet – som laget  en liste med Swifts beste hevnlåter – har Taylor Swift for vane å prøve å skjule hvem det handler om, men dropper til dels ganske så sterke hint – som det at den nyeste låten er rettet mot en som har en skrånende scene, noe Kanye West hadde på sin «Pablo»-turné.

Ifølge Radio.com har Taylor Swift vært tydeligst nettopp i låtene man antar tar for seg Kanye, som for øvrig har sine svin på skogen: I «Famous» sang han «I feel like me and Taylor might still have sex», ifølge Gaffa.

Det er ikke bare gutta som Taylor Swift raser mot. Også en lang rekke kvinnelige artistkolleger har vært innom det bladet Elle kaller hennes «bad blood»-liste – fra Katy Perry, som Swift synger om i «Bad Blood», til Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rihanna, Lady Gaga, Demi Lovato og Kim Kardashian.

De fleste kvinnefeidene løser seg imidlertid opp før det blir låt av det, og forblir ofte på sosiale medier, noterer Elle seg videre i sin oversikt.

Er dette Trondheims beste uteservering?

Du må spare 30.000 i måneden hvis du vil kjøpe leilighet i Trondheim om ett år