Lavpriskjede tar over Sats og Elixia i Trondheim

Treningskjeden Fresh Fitness tar over Sats Elixias fire treningssentre i Trondheim fra 1. desember, skriver adressa.no.

Fresh Fitness sier i en pressemelding at de går offensivt inn i Trondheim, og ønsker å gi «beintøff konkurranse» til de konkurrerende treningssentrene i byen, ved å tilby en lav pris, skriver adressa.no.

- Det vil sannsynligvis være noen som mister jobben, men vi vil beholde de aller fleste. Vi vil beholde alle instruktører, ledere og personlige trenere, sier administrerende direktør Paal Hansem til adressa.no.

Leilighet på Byåsen ubeboelig etter brann

Nødetatene ble varslet om brannen klokken 01.25 natt til torsdag, og var kort tid etter slukket.

- Det har vært brann på et soverom. Vi fikk slukket raskt og ventilert, sier brannmester Gunnar Sundli ved Sør-Trøndelag 110-sentral til adressa.no.

Sprinkleranlegget ble slått på, og leiligheten fikk store røyk- og vannskader. Brannmesteren beskriver den som ubeboelig, melder adressa.no.

Kolstads tredje storseier

1687 tilskuere var vitne til en real håndballfest da Kolstad herjet med Runar i Nidarøhallen onsdag kveld, melder adressa.no.

Hjemmelaget var best i absolutt alt, og trener Stian Gomo kunne glise godt etter en ny storseier for det nyopprykkede laget.

Kampen endte 29-20 favør Kolstad, les fullstendig kampreferat på adressa.no.

Stadig flere vil jobbe på McDonald's

Antallet søkere på ledige stillinger hos burgerkjeden McDonald's i Norge har økt med 20 prosent siden i fjor.

Hittil i år har McDonald's fått 683 flere søknader på stillinger enn i fjor.

- Grunnen til økningen tror vi er todelt. På den ene siden er det få jobber for ungdom, og på den andre siden ser ungdom på McDonald's som en interessant arbeidsgiver, med gode muligheter til å utvikle seg, sier kommunikasjonssjef Erik Lødding i McDonald's til Dagsavisen.

12-åring på Australias antiterror-radar

Australsk politi opplyser torsdag at landets antiterror-myndigheter er blitt oppmerksomme på en 12-åring under etterforskningen av drapet på en politiansatt tidligere denne måneden.

12-åringen er oppført i en rettsordre som lister opp mannlige mistenkte som kan ha bistått 15 år gamle Farhad Jabar, som skjøt og drepte en sivilt ansatt i politiet i Parramatta vest for Sydney