«Furia» debuterte til beste premieretall for en norsk serie på Viaplay i fjor. Nå er innspillingen av sesong i gang – med Ine Marie Wilmann og Pål Sverre Hagen tilbake i hovedrollene, framgår det av pressemeldingen.

Serieskaper Gjermund Stenberg Eriksen lover intensivering av både spenning, drama – og aktuell tematikk når vi følger PST-agentene Ragna (Ine Marie Wilmann) og Asgeirs (Pål Sverre Hagen) videre i kamp mot høyreekstreme krefter.

I den nye sesongen finner handlingen sted to år etter hendelsene i første sesong.

«Kampen mot kreftene i de mørkeste miljøene, fremmedfrykt og høyreekstremisme, tar agentene fra Lofotens vakre natur, til Budapests brosteinsgater og til dramatisk storbyliv i Warszawa», heter det om det vi kan forvente oss.

I likhet med første sesong, er sesong to skapt av Gjermund Stenberg Eriksen. På rollelisten ser vi også Tarjei Sandvik Moe, Iren Reppen, Hallvard Holmen og Henrik Schyffert. Som VG skrev i sommer, er også artisten Maria Mena med på skuespillerlaget, det samme er den polske skuespilleren Borys Szyc.

Magnus Martens har regissert åpningsepisodene, mens Gjermund Stenberg Eriksen og Michał Rogalski også vil regissere episoder.

Den nye sesongen har forventet premiere på Viaplay i 2023.