Nylig flyttet Nordamp ut av sine lokaler i Fjordgata, og inn flytter Cleopatra Ink. For fire år siden åpnet May Blomvik og Kemal Kaya opp studioet i Ålesund. Nå har de fått med seg Fikret Ilkhan på laget, og åpner også opp i Trondheim.

– Cleopatra Ink er verdens største franchiseselskap innenfor tatovering. På studioet i Ålesund har vi mange kunder fra Trondheim, og mange tar turen hele veien for å komme til oss, sier Blomvik.

Stor etterspørsel

De føler seg derfor trygge på at det finnes potensial i Trondheim.

– Etterspørselen er såpass stor at vi føler vi må etablere oss også her, fortsetter Blomvik.

Hun forklarer videre at Cleopatra Ink er kjent for at de lager egne design til kundene sine.

May Blomvik og Kemal Kaya står bak etableringen i Trondheim. Foto: Privat

– Vi har egne designere som møter kundene, og tatovører som kan alle stiler. Det er viktig for å ha noe å tilby til alle kundene våre. Vi har fokus på ingen kopiering og god kvalitet. En tatovering er jo noe man skal ha på kroppen sin resten av livet.

Cleopatra Ink i Trondheim vil være både et tatoverings- og piercingstudio. I tillegg til de tre som driver, vil det være fire ansatte knyttet til studioet, to tatoveringsartister og to designere.

Pusser opp

Om alt går etter planen skal det nye studioet åpne dørene 10. desember. I disse dager pusses lokalene i Fjordgata opp.

– Det er en fin lokasjon midt i sentrum, og det er lett tilgjengelig med gåavstand til det meste, sier Blomvik.

Slik ser studioet i Ålesund ut. Foto: Privat

– Det finnes fra før av mange tatoveringsstudio i Trondheim. Hva tenker dere om konkurransen?

– Det finnes en del tatoveringsstudio også i Ålesund, men vi kjenner ikke på noen konkurranse. Folk kjenner oss, vet hva de får og er fornøyde. Det finnes nok enda flere tatoveringsstudio i Trondheim, men vi vet fra før av at etterspørselen er stor.

Store forventninger

Cleopatra Ink har også tatoveringsstudio i Finland, Tyskland og Hellas, i tillegg til i Ålesund og Oslo i Norge, og Istanbul og Alanya i Tyrkia – hvor hovedstudioet er. Det var Halil Ibrahim Karadere som startet franchisingen i Norge.

Halil Ibrahim Karadere startet franchiseselskapet i Norge i 2014. Foto: Privat

Blomvik har store forventninger til åpningen i Trondheim.

– Vi vet at det er marked for oss her, så vi har troen på at dette kommer til å gå veldig fint, sier hun. Vi kommer til å ha åpent syv dager i uka, noe som også gjør at vi er tilgjengelig for alle, sier hun, og legger til at de tar koronasituasjonen på alvor.

Etableringen av Cleopatra Ink i Trondheim har ifølge Blomvik vært planlagt det siste året.