Det begynte som nettbutikk, tok turen via et showroom på Tempe, før det endte opp som en butikk i Fjordgata.

Den gang fikk butikken også interiør- og instagramprofilen Katrine Lindgjerdet med på laget, noe Trd.by skrev om høsten 2019. Lindgjerdet sluttet der i januar 2020.

Denne uka annonserer Concret Interiør derimot opphørssalg, og skal med det stenge sin eneste fysiske butikk.

Håper å videreføre på nett

Trd.by har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med driverne av Concret Interiør onsdag, uten å lykkes. Da vi oppsøkte butikken onsdag formiddag, ble det bekreftet på stedet at den fysiske butikken avvikles.

Nettbutikken håper de å finne en løsning for, slik at den kan leve videre, blir det opplyst på stedet til Trd.by.

Slik så det ut da Trd.by var innom Concret Interiør høsten 2019. Foto: Synne Mauseth

Ville være med på å skape liv i byen

I februar 2019 flyttet det som den gangen var et showroom til Fjordgata. Etter sommeren utvidet de åpningstidene, slik at lokalet ble brukt som en fullverdig butikk.

Det var tilbake i 2015 at blant annet Tom Kaspersen og Lars Tvete etablerte nettbutikken Concret Interiør, med tanker om å utvide.

- Det har stadig blitt færre butikker i Midtbyen, men trenden den siste tiden har vært at flere åpner opp. Tanken vår var å fylle lokalene og være med på å skape mer liv i byen, sa Kaspersen til Trd.by i forbindelse med butikkåpningen.

Ifølge tall for 2019 hadde Concret Interiør Netthandel AS en omsetning på i overkant av 3,8 millioner kroner. Likevel ble det et negativt årsresultat på nesten 1,2 millioner kroner dette året.

På sine egne nettsider skriver Concret Interiør at de fører produkter innenfor nordisk design innenfor en moderne stil.