I april åpner Sykkelpikene sin tredje butikk, denne gangen i Trondheim. Stein Frode Ertzeid er medeier i moderselskapet, og er med på å bygge butikken. Han sier butikken i Trondheim blir flaggskip-butikken i Norge.

Følg trd.by på Facebook

- Vi har veldig tro på Trondheim. Bymiljøet og kafélivet, og hele den urbane settingen, sier han.

Foreløpig er det kun to andre butikker i Norge, i Kristiansand og i Stavanger, i tillegg til nettbutikken sykkelpikene.no. Butikken i Stavanger åpnet nylig, og der gikk åpningen over all forventning.

- Det var ikke mulig å få inn alle kundene som kom, så folk ble stående ute. Nå er vi er veldig spente på om Trondheim blir like bra, men jeg vil tro at det er et enda større marked her, sier Ertzeid.

I butikken vil det selges bysykler både for damer og menn, men ikke typiske treningssykler. Han beskriver det som sykler du kan sykle til jobb eller butikken med. Alt de har på nett blir derimot ikke å selges i butikk.

- Vi har ikke plass til alt i butikken, til tross for at butikken er på 350 kvadrat. Det blir et utvalg av det vi selger på nett, sier han.

I tillegg til butikken åpner de et eget sykkelverksted, der de skal ha en egen sykkelmekaniker på fulltid, og også ansatte som skal jobbe fulltid.

- Så er vi spente på om Trondheim er like fargeglade som folk i Stavanger, ler Ertzeid.

Snart kan du male ditt eget mel på denne butikken.