– Det var så klart veldig moro at Vogue ville skrive om bryllupet vårt, skriver Siri Tollerød i en tekstmelding til KRSby.

Hun ønsker ikke kommentere noe videre om saken da hun er på bryllupsreise.

Eksklusivt i Vogue

Siri Tollerød og ektemannen Martin Steffensen giftet seg nylig på sjarmerende Boen Gård i Tveit sammen med nær familie, barndomsvenner og fasjonable gjester fra moteeliten. Nå har det amerikanske magasinet Vogue, som anses å være verdens mest ettertraktede motebibel, publisert bildene fra det idylliske bryllupet i Kristiansand.

Bildene er publisert i en artikkel på Vogue sin offisielle nettside.

Supermodellen fra Kristiansand har prydet forsiden av Vogue en rekke ganger og har gått catwalk for verdens mest luksuriøse motehus som Prada og Chanel.

Flere forespørsler om dagen

For ti år siden ble Tveit-jenta kjent med motefotografen Svein Bringsdal i Milano, som hun siden den gang har holdt kontakten med.

Det er Svein Bringsdal som tok bildene under Siri Tollerøds eventyrlige sørlandsbryllup. Han anser seg selv som kunstner og har lang erfaring som motefotograf, hvor han har jobbet for de største motehusene i New York, Milano og Paris.

– Det er kjempegøy at Vogue har publisert bildene. Jeg har jobbet internasjonalt i mange år, så dette er spennende, forteller han engasjert til KRSby.

Bringsdal understreker at han i utgangspunktet ikke gjør bryllupsfotografering, men gjorde et unntak for Siri Tollerøds store dag. Etter at bildene fra supermodellens bryllup ble publisert hos Vogue, får han flere forespørsler daglig, spesielt fra moteinteresserte amerikanere på Instagram.

– Plutselig har jeg blitt en populær bryllupsfotograf, med flere forespørsler fra amerikanere på Instagram. Det er egentlig ikke det jeg driver med, akkurat nå er jeg opptatt med en stor utstilling i Mandal. Derfor har jeg ikke kapasitet til mye annet. Likevel er det hyggelig at folk spør, men jeg har kun takket ja til oppdrag som betaler godt, avslutter han.