Mandag delte hun et innlegg på bloggen sin,der hun forklarer at en av årsakene til at bryllups-planene nok en gang ble satt på vent var av økonomiske årsaker.

Det var VG som først omtalte saken.

Kunne ikke ta seg råd til et bryllup i millionklassen

Hun forteller at inntektene fra bloggen har gått drastisk ned det siste året, og at det var noe av årsaken til at utsettelsen av bryllupet.

«Selv om jeg skrev at jeg får panikk når inntektene ikke kommer strømmende inn, så betyr ikke det at jeg ikke har råd til å betale lån på huset i Stavanger og Søgne hver eneste måned likevel. Jeg har likevel råd til barnehager, SFO og god middager hver eneste dag. Det jeg derimot plutselig ikke kunne ta meg råd til var et bryllup til over en million kroner», skrev hun i innlegget.

I en SMS til VG tirsdag ettermiddag utdyper hun hvorfor økonomien satt et stopper for bryllupet:

– Det er vanskelig å planlegge et bryllup med tre barn generelt, og jeg har et tydelig bilde på hvordan jeg ønsker at drømmebryllupet mitt skal være. Da er det rett og slett uaktuelt å gifte seg med en annen feiring enn den vi ønsker. Da er det heller bedre om vi venter, sier trebarnsmoren til VG.

Ble forlovet i 2017

I februar 2017 ble det kjent at Søgne-bloggeren Anna Rasmussen (22), bedre kjent som «Mamma til Michelle», og samboeren Jan Lossuis (25) hadde forlovet seg.

I august 2017 avlyste de bryllupet for første gang.

«Jeg har for mye på mine skuldre akkurat nå, at et avlyst bryllup hørtes ut som en god idé. Tanken på å ha en pause i forholdet, bare til jeg hadde kontrollen tilbake, føltes også ut som den beste løsningen», skrev Rasmussen i et innlegg på bloggen sin.

Etter en stund ble det så klart at bryllupsplanene var oppe og gikk igjen, før hun igjen annonserte at det var avlyst nok en gang tidligere i år.

- Jeg vil heller vente noen år og vite at det bryllupet jeg ønsket ble gjennomført

Bloggeren utdyper videre i innlegget fra mandag at hun heller vil ha et stort bryllup om noen år.

«Jeg vil heller vente noen år og vite at det bryllupet jeg ønsket ble gjennomført, enn å sitte om noen år med mye penger på konto og ønske at jeg kunne gjøre det igjen, og mye større», skriver hun på bloggen.