Danske Elle skryter på denne månedens førsteside-oppslag at de har gjort det første intervjuet med Skam-stjernen.

Skuespilleren som sjarmerte Norge og resten av verden, i rollen som Noora i Skam, er opprinnelig fra Sigdal i Buskerud, men har de siste årene bodd i Trondheim. I Elle-intervjuet kommer det fram at Pettersen nå flytter til Oslo for å spille i musikalen «Hair» ved Oslo Nye Teater, skriver VG som også har omtalt saken.

I hvertfall til april

Tidligere denne uka ble det også kjent at det er slutt mellom Pettersen og kjæresten.

VG skriver at managementet rundt Pettersen ikke kan uttale seg om hun skal bosette seg permanent i hovedstaten, men ifølge Oslo Nye Teaters informasjonssjef vil engasjementet i «Hair» vare til minst i slutten av april.

- Vi synes det er veldig flott å ha henne med. Josefine er en kjempefin skuespiller, og vi håper hun kan være med og dra et litt yngre publikum enn vi vanligvis har, sier informasjonssjef Margareta Magnus Myhre til VG.

Snakker om følgerskaren

Bortsett fra hennes nye engasjement har Pettersen i intervjuet med danske Elle snakket om at hun er varsom med hva hun poster på sosiale medier. Hun har 1,6 millioner på Instagram, men hun ønsker ikke å belære noen.

- Jeg er 21 år. Jeg er ikke sikker på alt jeg mener. Kanskje endrer mine meninger seg om et år, fordi jeg er så ung, sier hun til Elle.

Hold deg oppdatert! Følg trd.by på Facebook