- Vi skal vekke gata til live igjen! Her blir det lys døgnet rundt, utbryter Jan Myrseth.

Etter seks år på Valentinlyst, flytter han treningssenteret 365 Gym ned til Buran og Innherredsveien. Sammen med kona Camilla har han kjøpt opp selskapet Ladejarlen Eiendom AS, og har med det også tatt over flere lokaler i gata.

- Vi har kjøpt opp omtrent hele rekka her, og vil vokse sakte men sikkert. Vi vil utvikle oss den veien kundene vil.

Senter som aldri stenger

Myrseth forklarer at 365 Gym er et lokalt nærsenter som aldri stenger. Det er et såkalt nøkkelgym, der medlemmene selv låser seg inn på senteret. I tillegg har de ansatte som er innom for å hjelpe og veilede, og nå lanserer de en digital personlig trener som kan bistå med treningsprogram, tips og råd over mobilen.

I disse lokalene i Innherredsveien blir det treningssenter, som skal åpne 1. desember. Foto: Line Pevik

I dag har 365 Gym rundt 500 medlemmer. Senteret på Buran blir i første omgang på oppmot 350 kvadratmeter stort.

- Vi utvider etter hvert ved behov, både litt her og litt der. Vi har en underetasje som vi vil ta i bruk etter hvert.

Vegg i vegg med treningssenteret har kjøreskolen Trafikksikker flyttet inn. Den er det også ekteparet Myrseth som eier og driver.

Jan Myrseth, som eier og driver 365 Gym og Trafikksikker. Foto: Privat

- Ja, nå blir det mye mer liv i bygget. Treningssenteret er åpent døgnet rundt, og trafikkskolen har undervisning ofte til klokka 22 om kvelden, forklarer Myrseth.

Samarbeid i gata

I porteføljen av lokaler de nå har kjøpt, er også lokalet med utsalgsdisken hos gamle Ladejarlen Kafé og Bakeri inkludert, vegg i vegg med Ladejarlen Gastropub og Kafé - som har den andre delen av det gamle bakeriet. Ladejarlen Gastropub og Kafé presiserer overfor Trd.by og våre lesere at de fortsatt er i drift, slik de har vært siden 2015, og ikke er en del av denne endringen eller salget.

Myrseth har ennå ingen konkret plan for det gamle bakeriet.

- Vi har ingen gruppetimer på treningssenteret, men har fått spørsmål fra danselærere og yogainstruktører om vi kanskje kan inngå et samarbeid der. Kanskje det kan være et selskapslokale i helgene? Vi snakker litt med andre som driver næring i gata, kanskje vi kan få til noe samarbeid.

Skiltet etter gamle Ladejarlen Kafé og Bakeri henger fortsatt oppe etter alle disse årene. Foto: Line Pevik

Mange senter i samme område

Rett over veien fra nye 365 Gym ligger Easyfit, et annet lavprissenter. Lenger nede i gata, på Portalen, ligger både Sit og 3T med sine senter.

- Hva tenker du om konkurransebildet?

- Det er rom for alle sammen! De som tilbyr gruppetimer er i et annet segment enn det vi er. Med befolkningsvekst i nærmiljøet, studenter, folk som etablerer seg her, i tillegg til de eldre, gir det rom for alle.

Foreløpig er det ikke kommet noen lokale regler om å stenge ned byens treningssenter på grunn av koronaviruset. Myrseth er heller ikke bekymret for situasjonen.

- Det bekymrer meg egentlig ikke. Vi er heldigvis et selskap med jevn og god økonomi, og dette er heller ikke noen nysatsing - vi flytter. Det skal nok gå kjempefint.