Selena Gómez har ufattelige 429 millioner følgere på Instagram, selv om hun etter eget utsagn «aldri har brydd seg særlig om antallet». Hun danket tidligere i år ut Kylie Jenner om å være Instas mest fulgte kvinne.

– Jeg antar at jeg er takknemlig for en slik plattform, og jeg vil gjerne fortsette å bruke den til det jeg kan, sa Gómez ifølge Hollywood Reporter da hun gjestet en musikk- og helsekonferanse som blant andre Universal Music Group arrangerte denne uken.

– Det kan være litt tungt. Jeg føler med folk, og jeg tror det er det som holder meg i sjakk, for å være ærlig. Jeg tror jeg kan være litt uforsiktig med følelsene mine og ha samtaler med unge mennesker, kvinner som går gjennom skilsmisse eller går på cellegift – det handler ikke bare om meg, og det er jeg fullstendig klar over. Jeg vil bare alltid sette pris på det. Det er imidlertid et stort ansvar. Det er litt skummelt.

I fjor slapp Selena Gómez en dokumentar om sin fysiske og mentale helse etter å ha fått diagnosen Lupus. Hun fortalte hvordan fansen tok kontakt med henne for å dele sine egne kamper, og si hvordan musikken hennes har hjulpet dem i vanskelige stunder.

Dette er de mest fulgte kvinnene på Instagram

* Selena Gómez: 429 millioner følgere

* Kylie Jenner: 399 millioner følgere

* Ariana Grande: 379 millioner følgere

* Kim Kardashian: 364 millioner følgere

* Beyoncé: 317 millioner følgere

(Kilde: BBC / Instagram)